Registre

20 / juny

Sortida

22 / juny

Adults

Benvinguts Xalet de la MuntanyaA Xalet de la Muntanya passareu uns dies inoblidables durant les vostres estades de vacances, reunions familiars o d'amics.Al parc natural de la Muntanya de Montserrat, Xalet de la Muntanya, és el lloc de partida per a innombrables excursions a peu des de la mateixa casa ia tot el massís.
Pregunteu-nos i us informarem de les rutes més interessants!Pels que desitgen visitar Barcelona i les platges, per autovia A2 (lliure de peatge) a Barcelona 25’ i platges 35’.

Al poble del Bruc, a 1 km trobareu restaurants i botigues per al més habitual. També val la pena una visita turística als tres nuclis, el Bruc de Baix, amb la seva església parroquial, El Bruc del Mig, (nucli principal) ajuntament, edifici d'estil eclèctic, diversos edificis modernistes, botigues i restaurants i finalment El Bruc de Dalt, el menys conegut i que transmet un ambient més íntim de poble, ja que l'accés no té sortida.

Gaudeix d'una estada en un entorn natural...

Xalet de la Muntanya és una propietat familiar de gestió pròpia, ens entusiasma atendre els nostres clients, posant tota la nostra atenció per fer que se sentin com a casa seva, també tenim una altra experiència similar als apartaments rurals de la Sexma del Sabinar, al parc natural de l'Alt Tajo (Guadalajara).


Els serveis que oferim són:

  • Estades de vacances
  • Celebracions familiars o amics
  • Festes de pijames